Vesting Lounge

OPENINGSTIJDEN VOOR DE LOUNGE

maandag – vrijdag vanaf 07.00 uur  /  zaterdag en zondag vanaf 08.00 uur

De producten die wij voor onze gerechten gebruiken zijn waar mogelijk vers en vrij van schadelijke E-nummers. Ook gebruiken we niet meer zout en suiker dan strikt noodzakelijk maar kiezen we voor de lekkerste kruiden als smaakmaker. Het liefst maken onze koks alles zelf en gebruiken daarvoor goede, verantwoorde producten. Bij voorkeur biologisch en van lokale, kleine en bijzondere leveranciers. We serveren wat kleinere gerechten die in een combinatie van twee of drie gerechtjes een complete maaltijd vormen.


Dieetwensen? Laat het ons weten. 

Bovendien hebben we voor veel gerechten vegetarische en glutenvrije alternatieven.  


ONTBIJTPLATEAU

Tot 11.00 uur
Versgebakken croissants en brood, hartig beleg, pannenkoekjes met huisgemaakte bosvruchtenjam, Griekse yoghurt met quinoa-granola, roereitje naar wens, verse Jus d’orange, diverse thee of koffie.