Over twee weken start de bouw van Vestinghotel

NAARDEN – “Oppassen!”, klinkt het van boven aan de trap. Er zijn al heel wat muurtjes en plafonds gesneuveld sinds vorige week maandag het startschot voor de verbouwing van het Vestinghotel werd gegeven. Het werk vordert aardig, laat Wachter Muller weten. Hij verwacht dat de sloop binnen drie weken zo goed als klaar is. Daarna kan de verbouwing van start.

Muller en zijn compagnon Walter Fett willen de inwoners van Naarden zo veel mogelijk bij alles betrekken. Zo bedachten ze voor het weekend voor de sloop een leuke stunt: kinderen uit de Vesting mochten in het hotel op de muren tekenen en schrijven en ook mochten ze zich voor een keer met hamers en schroevendraaiers lekker uitleven. “Sommige kleine slopertjes moesten echt afgeremd worden, niet alle muren hoefden namelijk weg”, grapt Muller.

De binnenzijde van het pand wordt volledig gestript, de buitenkant blijft nagenoeg onaangeroerd. Wel wordt de ingang aan de Raadhuisstraat in oorspronkelijke staat teruggebracht. “Hier komt weer een dubbele deur”, laat Muller weten.

Comments are closed.