Over ons

Wachter Muller (1971) is afgestudeerd aan de Hotel Management School Leeuwarden. Tussen 1996 en 2006 is hij actief geweest in de zakelijke dienstverlening. De eerste jaren als Marketing Manager Benelux bij Dorint Hotels, daarna als Director of Marketing bij Golden Tulip Hotels International. Ook werkte hij als Channel Manager bij Budget Rent a Car en als Concept- en Marketing Manager bij Robert Bosch. In al die functies was Muller verantwoordelijk voor de uitgangspunten, invulling, uitrol en vermarkting van nieuwe vestigingen. Sinds 2006 heeft Muller een marketingbureau en leidt hij diverse nationale- en internationale marketingtrajecten.

Tessa Oosthuizen (1974) is ook afgestudeerd aan de Hotel Management School in Leeuwarden en heeft in diverse hotelfuncties gewerkt als Marketing Coördinator, Sales Manager en Reservations Manager. Na een korte uitstap naar ABN en Fortis keerde ze opgelucht terug in de hotellerie als Reservations Manager Banqueting.

Tessa en Wachter wonen sinds 2003 in Naarden, op nog geen 108 meter van het hotel. Ze hebben een zoon en een dochter van 4 en 2 jaar.

Walter Fett (1971) is bedrijfseconoom en heeft veel ervaring in vastgoed en vastgoedontwikkeling. Hij is als vastgoed ondernemer vanaf de start betrokken bij het gehele project en heeft ook de aankoop, de financiering en de herontwikkeling en verbouwing van het pand gemanaged. Tot 2005 heeft hij voor Stone Hedge Investments en later Global State Investments diverse ontwikkelingsprojecten in Spanje, Duitsland en Midden-Europa opgezet en onder beheer gehad. Sinds 2005 is Walter zelfstandig vastgoedondernemer en actief in vastgoed en vastgoedontwikkeling in voornamelijk Nederland.